Θεατρικές παραστάσεις


Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού φιλοξενεί στο αίθριό του ένα μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:00 μμ, με τίτλο "Τα Φεγγάρια του Μίκη".

Αποσπάσματα Αρχαίων Τραγωδιών στα Μερκούρεια 2021

Πρεμιέρα 29.07 Θέατρο Λόφου, Κιλκίς, ώρα 21.30

Στην Χρυσαυγή του Λαγκαδά κάνει την πρεμιέρα της η παράσταση "Το κάστρο της Ωριάς" του Γ.Θεοτοκά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κωνσταντινίδη την Πέμπτη 22/7 στις 21.00.Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με το φεγγάρι να παίζει κι αυτό στην παράσταση και να σας συντροφεύει.Το μόνο που χρειάζεστε είναι άνετα παπούτσια και ...μια ζακέτα!

Το "ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ" το καλοκαίρι του 2021 παρουσιάζει το έργο "Ο ΓΕΡΟΣ του ΜΟΡΙΑ" για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

H Koilon Productions ανεβάζει από 11/6 το έργο του Γιάννη Χονδροκούκη «MEDEA AND OTHER FRIENDS I MADE IN ATHENS»,τη μοναδική αγγλόφωνη παράσταση στην πόλη της Αθήνας, σε σκηνοθεσία Νάνσυ Ρηγοπούλου.Η παράσταση παρουσιάζεται καθημερινά στην ταράτσα του πολιτιστικού κέντρου του πανεπιστημίου Webster, στην καρδιά της Πλάκας, Λυσίου & Μάρκου Αυρηλίου...