Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις


Το αγαπημένο θεατρικό έργο «Το έκτο Πάτωμα» ανέβασε η Ομάδα Καλλιτεχνών SourLiBooM και η Θεατρική Ομάδα «Τρεις και οι Κούκοι» κυρίως από την οπτική γωνία των γυναικών του έργου. Σε μια ιδιαίτερη θεατρική γωνιά της Θεσσαλονίκης, το Άσπρο Δέντρο, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις που ήταν όλες sold out.

Μετά από 12 soldout παραστάσεις τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στο Θέατρο Αυλαία, η παράσταση που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς «Οι Μάγισσες του Βάρντε» από το Θέατρο του Άλλοτε, ανεβαίνει για 2 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Καλαμαριάς!

Μετά την επιτυχημένη πορεία, επί τέσσερα συνεχή χρόνια, του πρώτου θεατρικού του μονολόγου «Αυτοκράτωρ Αδριανός», ο Χρήστος Λιακόπουλος, ύστερα από τρία χρόνια έρευνας, σκέψης και προετοιμασίας, επανέρχεται με το νέο έργο του «Προμηθέας Εσταυρωμένος».

Τα Χριστούγεννα και τα παραμύθια δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Όλοι έχουμε ανάγκη να νοιώσουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και να αφουγκραστούμε μαζί του των παλμό των ημερών και το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων. Όλα αυτά μας τα ζούμε μαζί με τους συντελεστές της αξιόλογης παράστασης, «Κουαρτέτο των Χριστουγέννων»! Μας ανεβάζουν στο έλκηθρο...

Χθες βράδυ έκανε πρεμιέρα στην σκηνή του θεάτρου Αυλαία ένα από τα πιο συγκλονιστικά έργα που έχουν ανέβει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Μια παράσταση που έρχεται αντιμέτωπη με λανθασμένους ηθικούς, θρησκευτικούς και κοινωνικούς κανόνες μιας άλλης εποχής που τα αποτελέσματά τους είναι οι πληγές και οι αδυναμίες της κοινωνίας του σήμερα. ...

FRAGILE

2022-11-21

Ένα έργο της ΔΟΜΝΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ