Θεατρικές παραστάσεις


Οι θεατρικές επιχειρήσεις Λεμπέση θα παρουσιάσουν μέσω worldwide online streaming, την Παρασκεύη 15.1, το Σάββατο 16.1 και την Κυριακή 17.1 και ώρα 20.00, την βραβευμένη θεατρική παράσταση « Με τη Σιωπή »του Αλεχάντρο Κασόνα, που χάρισε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου το πρώτο Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα βραβεία Αθηνοράματος και στον Προμηθέα...

Δια χειρός και ψυχής Τάκη Βαμβακίδη, ο Καραγκιόζης στέκεται όρθιος μπροστά στις δυσκολίες της εποχής και με διάθεση να μη σταματά να το παλεύει. Η διαδικτυακή παράσταση «Χριστουγεννοκαμώματα - 3 λαλούν και 2 χορεύουν» προσφέρει άφθονο γέλιο, μουσική και τραγούδια και αποτελεί μια πρόταση για τις γιορτές που δεν πρέπει να χάσετε.

Χθες βράδυ έγινε η πρεμιέρα του θεατρικού έργου ο «Αγαμέμνων του Γιάννη Ρίτσου» από live streaming, από το θέατρο Λιθογραφείον την Πάτρας. Οι συνθήκες που βιώνουμε έχουν κρατήσει τον κόσμο μακριά από τις αίθουσες του Θεάτρου. Η δίψα όμως και η επιθυμία για πνευματική τροφή «γέννησε» νέους τρόπους επικοινωνίας.

Ο Αγαμέμνων του Γ. Ρίτσου κατεβαίνει από το βάθρο του ήρωα, γίνεται ο άνθρωπος που αγωνιά για το εφήμερο της ύπαρξης, που σε μία ύστατη στιγμή απολογισμού, κατανοεί τη ματαιότητα της φιλοδοξίας και ξεκαθαρίζει τους προσωπικούς του λογαριασμούς πριν το φοβερό βήμα. Είναι ένα κείμενο ενδοσκόπησης, ωριμότητας και ταπεινότητας.

Οι Anima Band μας συστήθηκαν πριν από λίγους μήνες με το single «Χάνω τον εαυτό μου» και επανέρχονται, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το τραγούδι «Κομμάτια», με στίχους από τον Νικόλα Κατσαμάκα και μουσική από τους Anima Band.

Όταν φροντίζεις την ρίζα σου, τα κλαδιά σου θα είναι γερά και καρποφόρα. Έτσι γίνεται με την φύση, αλλά και τους ανθρώπους. Άμα γνωρίζεις, σέβεσαι και δεν λησμονείς την ιστορία και τους προγόνους σου, το μέλλον σου θα είναι λαμπρό!