Έφη Παπαϊωάννου: "Μέσα από τη δουλειά μου εκφράζομαι ελευθέρα, καταφέρνω να βρίσκω την ηρεμία και την πληρότητα!"

2018-03-19

Γνωρίστε μας την δράση σας με πέντε λέξεις;

Έκφραση, τέχνη, χρώματα, μετάξι, δημιουργία.

Πού σας βρίσκουμε αυτό τον καιρό;

Στο "kukuLi" μου! Ετοιμάζομαι πυρετωδώς για την καλοκαιρινή περίοδο καθώς και ευελπιστώ να είναι μέχρι το Πάσχα έτοιμη η ιστοσελίδα μου. Την δουλειά μου μπορείτε να τη δείτε στο facebook και στο instagram (@kukuliart)

Μιλήστε μας για το «kukuLi» και τις τεχνικές που χρησιμοποιείτε.

Δεν ήταν μια συνειδητή απόφαση, απλά έγινε. Από πάντα ζωγράφιζα, μεγαλώνοντας μου άρεσε πολύ να πειράζω τα ρούχα μου. Και έτσι λόγω ανεργίας είπα "ας το προσπαθήσω"! Τουλάχιστον έτσι είμαι κάθε μέρα χαρούμενη όταν πάω στη δουλεία!

Μέσα από τα σχέδια σας περνάτε κάποιο μήνυμα ή είναι ο καθρέφτης της Έφης;

Μέσα απο τη δουλειά μου εκφράζομαι ελευθέρα! Καταφέρνω να βρίσκω την ηρεμία και την πληρότητα! Τώρα αν θα βρω την ανταπόκριση, δεν το γνωρίζω! Απλά θα γίνω ακόμη πιο χαρούμενη αν αυτό συμβεί!!

Εν καιρώ οικονομικής κρίσης πιστεύετε πως ο κόσμος επενδύει σε φυσικά υλικά και χειροποίητα αντικείμενα;

Η οικονομική κρίση είναι κάτι που ελπίζω ότι θα περάσει. Δεν βλέπω τη δουλειά μου ως ρούχο. Μου αρέσει να την αντιμετωπίζω ως "τέχνη", άρα κάποιος πιθανός αγοραστής θα επενδύσει σ 'αυτήν, θα εκφραστεί μέσα απ' αυτήν. Θα είναι ένα απόκτημα μοναδικό και διαχρονικό.

Ποια είναι τα σχέδιά σας και ποιες οι επιθυμίες σας για το 2018; Και ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους αναγνώστες μας;

Σχέδια δεν έχω για το 2018! Απλά θα ήθελα υγεία και πνευματική ηρεμία. Αυτό είναι το μήνυμα και η ευχή μου προς όλους σας!