"ΗΛΙΘΙΟΙ" του Neil Simon από την Triple Threat Productions

2024-01-25

Συνεχίζεται το επιτυχημένο και αγαπημένο θεατρικό έργο της Θεσσαλονίκης!

Ο Άγγελος Κουρέπης μεταφέρει με έξυπνο τρόπο επί σκηνής την κωμωδία του Neil Simon κάνοντας τον κοινό να γελάει μέχρι δακρύων!

Πώς μπορεί να ανατραπεί μια κατάρα; Υπάρχει τρόπος για να έρθει η ελπίδα σε έναν τόπο; Η εξυπνάδα μπορεί να νικήσει την ηλιθιότητα; Η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις είναι μία και κοινή, ο Έρωτας!!

Οι ηθοποιοι της παράστασης, ποιο συγκεκριμένα και με αλφαβητική σειρά Βασίλης Βασιλείου, Άλκης Γκόσιος, Ασπασία Δήμου, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Άννα Μαρία Κόκκινου, Άγγελος Κουρέπης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Θάνος Πουμάκης,ερμηνεύουν επί σκηνής με τον σεβασμό που πρέπει να δώσουν σε κάθε ήρωα και ηρωίδα, χωρίς να τον μειώνουν. Ερμηνείες άκρως επαγγελματικές, από ανθρώπους που αγαπούν αληθινά το θέατρο και το υπηρετούν με τον σεβασμό που του πρέπει!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Λευτέρη Κωνσταντίνου για την άκρως επαγγελματική χορογραφία, στην Βίκη Κίτσιου για την σκηνογραφία, στην στην Νάγια Καρπάτση για την ενδυματολογική της δουλειά, στον Κώστα Χατζηκαλλινικίδη για τα εξαιρετικά σκηνικά της παράστασης που δεν κουράζουν τον βλέμμα και στον Πάνο Παπαστεφάνου για τους στίχους και την μουσική της παράστασης!

Έξυπνες ατάκες, ευρηματικοί ήρωες, όμορφες εναλλαγές καταστάσεων και μια ασύλληπτη ανατροπή! Σε γενικές γραμμές είναι από τις θεατρικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας!

3-4 & 10-11 στο Θέατρο Αθήναιον, μην την χάσει κανείς!