ΜΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ

2021-09-05

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 20:30

Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης 

200 χρόνια από τη στιγμή που οι Έλληνες αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Η πατρίδα, με το βλέμμα στο μέλλον, θυμάται για μία ακόμη φορά τα λόγια τού Μακρυγιάννη: «... Πατρίς, να μακαρίζεις γενικώς όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν για σένα, να σ' αναστήσουνε, να ξαναειπωθείς άλλη μία φορά ελεύθερη πατρίδα, που ήσουνα χαμένη και σβησμένη από τον κατάλογο των εθνών». Με σεβασμό στο παρελθόν, και την ευγνωμοσύνη που αρμόζει σε όλους όσους προσέφεραν σε αυτό τον τόπο. 

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων "Φιλομήλα" του Μ.&Κ. Συλλόγου Ευόσμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη συναυλία "Με λεύτερη ματιά" για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:30 στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 

Επί της σκηνής:

Σολίστ: Μανώλης Χατζημανώλης

Κουαρτέτο εγχόρδων: Fortissimo 

Αφηγητής: Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου

Μικτή Χορωδία Ενηλίκων "Φιλομήλα"

Καλλιτεχνική διευθύντρια: Άννα Μαρία Κότσιφα 

Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μάσκας για την είσοδο και την αποχώρηση των θεατών είναι απαραίτητη.

Είσοδος ελεύθερη