Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη, του Μάκη Τσίτα

2020-12-31

Ο Αϊ-Βασίλης είναι γέρος, με παραπανίσια κιλά, δουλεύει συνέχεια και κουράζεται πολύ. Κι όμως, κάθε μα κάθε χρόνο έρχεται χαμογελαστός και κεφάτος σε όλα τα σπίτια για να φέρει δώρα. Αλλά αυτό δεν το εκτιμούν πολλά παιδιά και δυστυχώς τον ταλαιπωρούν...

Αν εσύ δεν είσαι ένα από αυτά τα παιδιά και θέλεις πραγματικά να διευκολύνεις τον Αϊ-Βασίλη στη δουλειά του, τότε διάβασε αυτό το ξεκαρδιστικό βιβλίο και ακολούθησε με προσοχή τις συμβουλές του.


Μια χρονιά που μας ταλαιπώρησε πολύ την αποχαιρετάμε με το καλύτερο τρόπο, μέσα από την μαγεία του παραμυθιού. Μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι τα άτομα που αγαπάμε δεν πρέπει να τα κουράζουμε, αλλά να τα νοιαζόμαστε!

Τις φετινές γιορτές μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου μαθαίνουμε στο παιδί μας τα πραγματικά μηνύματα των γιορτών που είναι η προσφορά, η αλληλεγγύη, η ανιδιοτελής αγάπη, η συντροφικότητα, η αληθινή φιλία, η κατανόηση και οι απλές, ουσιαστικές και εγκάρδιες ευχές!

Με έξυπνο και χιουμοριστικό λόγο διαβάζεται ευχάριστα από μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η ιδιαίτερη εικονογράφησή του δεν κουράζει την ματιά, αλλά εξάπτει την φαντασία!

Ένα γιορτινό βιβλίο που γεμίζει με όμορφα συναισθήματα την καρδιά και την ψυχή μας! Το καλύτερο δώρο για τα παιδιά μας και για εμάς τους ίδιους!


Απόσπασμα του βιβλίου

Κι όμως βάζει την κούραση στην άκρη, και κάθε μα κάθε χρόνο έρχεται χαμογελαστός και κεφάτος σε όλα τα σπίτια για να φέρει δώρα.

Αλλά αυτό δεν το εκτιμούν πολλά παιδιά και δεν κάνουν τίποτε απολύτως για να τον διευκολύνουν.


Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη

Μάκης Τσίτας

Είδος: Παιδική λογοτεχνία

Εκδόσεις: Ψυχογιός, 2017