Οι Κυρίες του 6ου Πατώματος

2023-02-02

Το αγαπημένο θεατρικό έργο «Το έκτο Πάτωμα» ανέβασε η Ομάδα Καλλιτεχνών SourLiBooM και η Θεατρική Ομάδα «Τρεις και οι Κούκοι» κυρίως από την οπτική γωνία των γυναικών του έργου. Σε μια ιδιαίτερη θεατρική γωνιά της Θεσσαλονίκης, το Άσπρο Δέντρο, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις που ήταν όλες sold out.

Μια ιστορία στην οποία το γέλιο περπατάει χέρι χέρι με την συγκίνηση και τα έντονα τραγούδια ξεσηκώνουν την ψυχή!

Οι οχτώ ηθοποιοί επί σκηνής, αναφέρονται αλφαβητικά, Γιώτα Αμανατίδου, Αγγελική Αρναούτογλου,Αργυρώ Βλαχοπούλου, Γιάννης Νικόλτσιος, Βαλεντίνα Παρασκευαΐδου,Γρηγόρης Πυριαλάκος, Όλγα Τσέκου, Φρόσω Χαντζή αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τους ήρωες τους μέσα από τις εξαιρετικές τους ερμηνείες! Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κάθε ένα χωριστά!

Ο ροή του έργου είναι γρήγορη, όπως πρέπει για να μην κουραστούν οι θεατές. Έξυπνα τεχνάσματα που απογειώνουν την κάθε ιστορία και δίνουν στον εκάστοτε ηθοποιό τον χώρο και τον χρόνο που του πρέπει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην σκηνοθέτη Βαλεντίνα Παρασκευαΐδου!

Το σκηνικό μας ταξιδεύει σε διαμερίσματα της Μονμάρτης του Παρισιού, χωρίς να κουράζει το βλέμμα αλλά εξάπτοντας την φαντασία! Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις Βαλεντίνα Παρασκευαΐδου, Γιώτα Αμανατίδου!

Μετά την μεγάλη επιτυχία επιστρέφουν για δύο ακόμα παραστάσεις. 

Παρασκευή 3 &Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο»

(Μ.Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι)

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6932325080

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ένα έργο που ειλικρινά δεν πρέπει να το χάσει κανείς!