Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις


Η παρουσίαση του Λευκώματος και και έκθεση των Πορτρέτων του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων, Λεωφόρος Στρατού 2Α.

Το έργο «Φαίδρας Άτοπος» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Μαΐου 2023.

Με έναν πολυπληθή θίασο χορευτών και performers, η χορευτική παράσταση Chicago μας ταξιδεύει σε έναν διαφορετικό κόσμο στις αρχές του 20ου αιώνα, μέσα στην νύχτα, στις φυλακές και στις σκοτεινές γειτονιές του Σικάγο.

Η "Σονάτα του Σεληνόφωτος" είναι μια διαλεκτική της υποκριτικής που διακινεί ωκεανό ιδεών. Μια ικεσία για τη ζωή και την ελπίδα μέσα από ευρηματικά ποιητικά σύμβολα.Είναι ένας σκηνικός μονόλογος που ανιχνεύει βιώματα, αγωνίες και απογοητεύσεις του παρελθόντος, αντανακλώντας ιδεολογικές επανατοποθετήσεις απέναντι στον κόσμο.

Η μουσική κωμωδία «Το Κλουβί με τις Τρελές» πραγματοποίησε μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο ανανεωμένο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης.

Μετά από 12 soldout παραστάσεις τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στο Θέατρο Αυλαία και 2 παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη της Καλαμαριάς, η παράσταση που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς «Οι Μάγισσες του Βάρντε» από το Θέατρο του Άλλοτε επιστρέφουν στο Θέατρο Αυλαία για 3 ακόμη παραστάσεις!