Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις


Για τέσσερις και μόνο παραστάσεις στο θέατρο Κολοσσαίο γνωρίσαμε την ζωή του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ από την γέννηση του το 1906 μέχρι τον θάνατό του το 1958.

Το Αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν
από 21 Οκτωβρίου

Το εργαστήρι ΘΕΡΟΣ της Ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης Ανδρέας Βουτσινάς παρουσίασε για δύο μέρες το επίκαιρο έργο του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη».

Το κλασικό παραμύθι «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων» ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη». Ένα μιούζικαλ που παρασέρνει μικρούς και μεγάλους με την δυναμική της μουσικής και την μαγεία του θεάτρου!

Το εργαστήρι ΘΕΡΟΣ της Ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης Ανδρέας Βουτσινάς παρουσιάζει την καλοκαιρινή του δουλειά, «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ».

Ο Χρήστος και ο Στάθης είναι αδελφικοί φίλοι από το δημοτικό. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα όλος ο κόσμος τους θα αλλάξει. Οι νέες συνθήκες θα τους αναγκάσουν να δουν κατάματα όλα όσα αμέλησαν να κάνουν. Θα προλάβουν άραγε να «πραγματοποιήσουν» όλα όσα ονειρεύτηκαν μέσα σε μια βδομάδα;

Το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών-Ίδρυμα Βούρου Ευταξία παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Ντίνας Αναστασιάδου, Προέδρου του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου με τίτλο: "Yamato-Ιαπωνία, γη ειρήνης και αρμονίας".